12. tammikuuta 2013

Nettiyhteys rikki & päivitys: Nyt on netti!

Pieni ilmoitusluontoinen asia vain, eli nettiyhteytemme on rikki eikä se ole pelannut sitten vuodenvaihteen jälkeen. Älkää siis ihmetelkö näin pitkää postausväliä, seuraava postaus tulee välittömästi kun ongelma on saatu korjattua. Jos yhteyttä ei saada nyt ihan heti fiksattua, yritän tehdä alkuviikosta postauksen sitten jollakin muulla tietokoneella, vaikka koulussa.

Seuraavan postauksen aiheesta ei ole vielä varmuutta, mutta tässä pitäisi edelleen tehdä esittelypostaus uusimmasta perheenjäsenestämme, tyttöjen joululahjat kuvattuna sekä ihan kuulumisiammekin pitäisi kertoilla! Toivottavasti seuraavan postauksen aika on pian! :)







01.02.2012: No niin rakkaat lukijat ja kaikki muutkin, nyt on uusi nettitikku hommattu, sain sen tosiaan eilen mutta pääsin kotiin vasta niin myöhään että oli kyllä nukkumaanmenoaika. Tänään illemmalla istutan itseni muutamaksi tunniksi koneen äärelle kirjoittelemaan uusia postauksia! :) Viikonlopuksi saattekin sitten paljon luettavaa, tulossa näyttelypostaus ja paljon muuta!